Clienti

Clienţi X-ERP
S.C. GazVest S.A.

Firma furnizeaza si distribuie gaze naturale în 62 de localitati. Cu sistemul X-ERP gestionează consumurile de gaze şi facturarea a peste 30.000 de clienţi, proiectele de dezvoltarea a reţelei de distribuţie, gestiunea stocurilor şi a mijloacelor fixe, mentenanţa reţelei de distribuţie.

S.C. IPEC S.A.

Firmă specializată în producţia de articole de menaj vitrus. Deţine cca. 1% din producţia mondială de farfurii. Sistemul x-ERP acoperă toate activităţile firmei: managementul relaţiilor cu clienţii şi furnizorii, gestiunea stocurilor şi a mijloacelor fixe, pregătirea şi urmărirea producţiei, bugete, flux de numerar şi salarii.

S.C. Agroind Cauaceu S.A.

Firma este principalul comerciant de produse agricole al zonei de vest a ţării. Sistemul X-ERP acoperă activităţile de comerţ, multiplicarea seminţelor, condiţionarea seminţelor de cereale, depozitarea cerealelor proprii şi a terţilor, exploatarea terenurilor agricole, evidenţa terenurilor arendate, salarii.

S.C. Romina Agro Impex S.R.L.

Firmă specializată în exploatarea terenurilor agricole.

S.C. FIALD Imobiliare S.R.L

Firmă specializată în construcţii de zone rezidenţiale. X-ERP acoperă activităţile de contractare a locuinţelor, de urmărire a proiectelor de construcţii pe baza devizului, calculul salariilor, rapoarte complexe despre cheltuielile materiale, manoperă, transport şi utilaje.

S.C. Valtryp S.R.L.

Domeniu principal de activitate este fabricarea de accesorii şi alte piese pentru autovehicule, îmbrăcarea volanelor, a mânerelor pentru schimbătoare de viteză în piele, lemn şi piele sau lemn, huse din piele pentru schimbătoare de viteză, execuţie de tapiţerie auto. X-ERP gestioneaza producţia de la comanda client , urmarirea comenzilor de producţie prin raportarea automata a fiecarei operaţii executate, utilizand tehnologia RFID.

Clienţi GIS
ROMTELECOM
Aplicaţie pentru gesionarea reţeleor de telecomunicaţii.
PETROM OMV
Colectare de date geografice pentru cadastrul petrolier.
CPL CONCORDIA

Coletarea datelor geografice pentru gestionarea reţelelor de furnizare şi distribuţie de gaze naturale în peste 70 de localităţi.

Clienţi servicii internet
Future Electronics
Fast, Easy and Flexible Power for System Designers
Exar’s Power(XR) products combine digital power management/control technology with high-performance analog circuitry to create a completely new ProgrammablePower™ technology. An easy-to-use software environment, Exar’s Digital Power Studio, enables designers to easily modify voltage, current or other parameters in seconds.

If you are interested in this single chip solution for your power design, then please visit our website on httpss://www.futureelectronics.com/en/promotions/promotions/Pages/ExarDigitalPower.aspx
or call our colleague, Corina Bogdan on +40 724 094 585.
Future Electronics is your partner for ProgrammablePower™